BESTEL HIER »

Gezond egoïsme

BOEKEN

Kiezen voor jezelf in een wereld die continu om aandacht vraagt

In de wereld van vandaag moeten we veel. We zijn voortdurend lijstjes aan het afvinken, willen voldoen aan allerlei verwachtingen en denken aan alles en iedereen. Behalve aan onszelf.

Het resultaat? We zijn moe, gestrest of voelen ons niet gelukkig. Dat kan anders. Het antwoord is heel simpel: door jezelf centraal te stellen. Dat klinkt misschien egoïstisch, maar dat is het niet. Dit is jouw leven.

Gezond egoïsme betekent dat je om jezelf geeft én om anderen tegelijkertijd. En dat zorgen voor jezelf en kiezen voor wat jij graag wilt prioriteit heeft in je leven. Niet ten koste van anderen, maar ten gunste van jezelf. Zo creëer je het leven dat écht bij je past.

In dit boek deel ik waarom gezond egoïsme zo belangrijk is. En vooral: hoe je het kunt toepassen in je dagelijks leven. Het boek is pragmatisch, no-nonsense en bedoeld voor iedereen die wel wat meer aandacht van zichzelf kan gebruiken.Bestel HIER »

100 dingen die je eerder had willen weten


Vergeet wat je is geleerd en ontdek wat er écht toe doet

Tijdens mijn burn-out kwam ik erachter dat de leefregels die we in ons leven geleerd krijgen ons juist vaak tegenwerken. Je verstand gebruiken bijvoorbeeld blijkt vaak compleet ineffectief. En wat dacht je van je altijd netjes aan je afspraken houden? Of je braaf bescheiden opstellen? Daar bereik je uiteindelijk niets mee. Ik ontdekte dat ik, om beter te worden, alle aangeleerde omgangsvormen en regels overboord moest gooien. En ging op zoek naar hoe het leven wél werkt.

Zo is '100 dingen die je eerder had willen weten' ontstaan. Het is een boek waar je écht wat aan hebt; vol inzichten, tips en levenslessen. Over hoe het leven wél werkt en wat echt belangrijk is. Ik hoop dat het je zal inspireren en vooral stimuleren om te ontdekken welke manier van leven bij jou past.