Al zolang als ik het me kan herinneren ben ik enorm nieuwsgierig naar mensen. Naar hoe iedereen het doet: leven. Want het is nogal wat en niemand weet precies hoe het werkt. Dus keek ik altijd af; Hoe doen zij dat? Hoe hoort het? Het lijkt vaak alsof anderen precies weten wat ze doen en wat ze leuk vinden. En dat maakte me best onzeker. Daarnaast worden we van jongs af aan verteld dat we altijd ons best moeten doen en goed moeten presteren. Ik wilde altijd graag 'een goed mens' zijn en nam deze leefregels dan ook heel serieus. 

Door het kijken naar anderen en die continue prestatiedrang raakte ik mezelf steeds meer kwijt. De weg die de meeste mensen bewandelden, paste gewoon niet bij mij. Dat heb ik altijd gevoeld. Ik voelde me anders. Maar wat betekende dat voor mijn leven? Hoe wilde ik het dan wél?

Een burn-out met pijn- en depressieklachten betekende voor mij het keerpunt. Het moment waarop ik me realiseerde dat ik alles wat ik had geleerd los mocht laten. En mijn leven mocht gaan inrichten op een manier die bij mij past en waar ík gelukkig van word.

Ik ben hoogsensitief en heb fibromyalgie, dus het is voor mij heel belangrijk om zorgvuldig met mijn energie om te gaan. Om duidelijke keuzes te maken. En voldoende rust in te bouwen. Op die manier kan ik volop genieten van alles wat voor mij belangrijk is.

Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te inspireren en stimuleren om vaker voor jezelf te kiezen. Om het leven te creëren dat écht bij je past. Gezond egoïsme is een must voor iedereen die in zijn of haar leven te weinig aan zichzelf toekomt.
Ik help je hier graag bij. Dit is jouw kans om je leven anders te gaan aanpakken. Doe je mee? Leven zoals dat bij mij past

OVER MIJ


COACHprogramma »

ACHTERGROND
Na mijn studie International Business aan de Universiteit Maastricht heb ik voor bedrijven en maatschappelijke organisaties gewerkt. Ook heb ik training en coaching gegeven aan zowel managers als middelbare scholieren in binnen- en buitenland.
In 2010 ben ik mijn eigen coachpraktijk gestart. Ik ben opgeleid in NLP, oplossingsgericht coachen, mindfulness en ben gediplomeerd hooggevoeligheidsdeskundige.
Maar by far het meeste heb ik geleerd van het leven zelf.

In 2019 kwam mijn debuut uit 100 dingen die je eerder had willen weten | Vergeet wat je is geleerd en ontdek wat er écht toe doet. Bij Kosmos Uitgevers.

In 2021 verscheen Mag ik even mijn aandacht | Gezond egoïsme in een wereld die continu om aandacht vraagt. Bij Kosmos Uitgevers.


INSPIRATIE-SESSIES & MASTERCLASSES
Regelmatig geef ik masterclasses en begeleid ik inspiratie-sessies over gezond egoïsme binnen organisaties en bedrijven.

Ik heb ondermeer samengewerkt met:
ICM, Infoland, Libelle Zomerweek, Maastricht University, CMWW, Valtech, Heinz, Koninklijk Concertgebouworkest, Praxis, HagoNext, Hago Zorg, VvAA, Valtech, Oranje Fonds, Belastingdienst, PGGM&CO, DAS Rechtsbijstand, Zin in Zorg, Medicore. 

Wil je hier meer over weten? Stuur me een bericht via het contactformulier of mail me op info@inger.nl.

ACHTERGROND
Na mijn studie International Business aan de Universiteit Maastricht heb ik voor bedrijven en maatschappelijke organisaties gewerkt en trainde ik zowel managers als middelbare scholieren in binnen- en buitenland. In 2010 ben ik mijn eigen coachpraktijk gestart. Ik ben opgeleid in NLP, oplossingsgericht coachen, mindfulness en ben gediplomeerd hooggevoeligheidsdeskundige.

In 2019 kwam mijn debuut uit  100 dingen die je eerder had willen weten Vergeet wat je is geleerd en ontdek wat er écht toe doet. Kosmos Uitgevers.

In 2021 verscheen Mag ik even mijn aandacht | Gezond egoïsme in een wereld die continu om aandacht vraagt. Kosmos Uitgevers.


INSPIRATIE-SESSIES & MASTERCLASSES
Regelmatig geef ik masterclasses en begeleid ik sessies over gezond egoïsme binnen organisaties en bedrijven.

Ik heb ondermeer samengewerkt met:
IICM, Infoland, Libelle Zomerweek, Maastricht University, CMWW, Valtech, Heinz, Koninklijk Concertgebouworkest, Praxis, HagoNext, Hago Zorg, VvAA, Valtech, Oranje Fonds, Belastingdienst, PGGM&CO, DAS Rechtsbijstand, Zin in Zorg, Medicore. 

Wil je hier meer over weten? Stuur me een bericht via het contactformulier of mail me op info@inger.nl.


COACHPROGRAMMA »


CONTACT »